Utforska wigiwama:s innovativa barnmöbler – nu på Kindes.nu!

Utforska wigiwama:s innovativa barnmöbler – nu på Kindes.nu!

May 14, 2024Jesper Salisbury

Välkommen in i en värld av komfort och kreativitet med wigiwama:s barnmöbler, nu tillgängliga hos Kindes.nu. Från beanbags och soffor till stolar och lekset, wigiwama erbjuder en kollektion som är perfekt för varje barnrum. Varje produkt är handgjord i Lettland inom EU och kombinerar högkvalitativa material med en omsorg om varje detalj, vilket skapar en säker och mysig miljö för ditt barn. 

Produktsortiment:

  • Beanbags: Idealiska för läsning, spel eller bara för att slappna av. Dessa beanbags är inte bara bekväma utan också rymliga nog för både barn och vuxna.
  • Soffor: Våra soffor erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och hållbarhet, med generösa mått på 132 cm i längd, 78 cm i bredd och 46 cm i höjd.
  • Stolar och Lekset: Utformade för att inspirera till kreativitet och lekfullhet, dessa stolar och lekset är perfekta för alla typer av barnaktiviteter.
  • Dekor: Komplettera barnrummet med vår dekor som harmonierar med övriga möbler och skapar en enhetlig och tilltalande estetik.

 

Hållbarhet och Material:

Varje möbel från wigiwama är tillverkad med en ytterhölje av bredkordad manchester från återvunna PET-flaskor, certifierad av OEKO-TEX® och GRS®. Denna högkvalitativa textil är både hållbar och säker, vilket garanterar en lång livslängd och minimal miljöpåverkan. Möblerna är fyllda med ISO-certifierat polyuretanskum som säkerställer optimal komfort.

Enkel Skötsel:

Vi förstår vikten av praktiska lösningar i barnmöbler. Därför är våra möbler utrustade med dragkedjor som gör det enkelt att ta av och tvätta överdraget. Överdraget kan handtvättas i 30°C med liknande färger och hängtorkas för att bevara dess kvalitet och utseende.

Kundrecension:

“Perfekt! Det bästa köpet till vårt barnrum, väldigt bekväm även för vuxna, så till den grad att vuxna använder den mer än barnen! Även rolig att transformera och använda under lek.” – Megija Tomsone

Upptäck mer på Kindes.nu:

Besök vår webbplats för att utforska hela sortimentet av wigiwama:s barnmöbler. Ge ditt barn en plats för kreativitet och avkoppling med möbler som inte bara är vackra utan också byggda för att hålla.Mer inspiration